Fjalë Kyçe

E tmerrshme: Brenda 15 minutash demi shkatërron makinën

E tmerrshme: Brenda 15 minutash demi shkatërron makinën

Një dem është parë duke goditur një makinë, duke bërë që njerëzit brenda të vuanin plot 15 minuta tmerri.

Ngjarja ndodhi në Indi, dhe pamjet tregojnë demin që e ngre makinën plotësisht nga toka e më pas e përplas në tokë.

Banorët u mblodhën dhe u përpoqën ta shpërqendrojnë demin, por nuk largohej nga makina, të cilën e ktheu 180 gradë.

Për fat të mirë, brenda në makinë nuk kishte njeri dhe kafsha arriti të largohet.