Fjalë Kyçe

Qytetari e mbyllë qenin në veturë, por lë një mesazh për ata që do ta paragjykonin

Qytetari e mbyllë qenin në veturë, por lë një mesazh për ata që do ta paragjykonin

Zakonisht kur dikush lë një kafshë të mbyllur në veturë, paragjykimet e njerëzve janë të shumëta, dhe shkojnë aq larg sa edhe mund t’I thejnë xhamat për ta shpëtuar kafshën, mirëpo një qytetar amerikan e ka menduar këtë, shkruan Gazeta Metro.

Teksa ka shkuar në një qendër tregtarem dhe e ka lënë qenin në veturë, qytetari është kujdesur për publikun, i cili mund të shqetësohej teksa e shihte qenin të mbyllur në veturë. Në xhama ai ka sqaruar asryen:

“Ju lutem mos e thyeni xhamin…Kondicioneri është i ndezur.. ai ka ujë dhe po dëgjon muzikën e tij të preferuar.”, ka shkruar ai në letrën e ngjitur në xham.