Fjalë Kyçe

BQK mbyll Monego-n dhe Lute Credit

BQK mbyll Monego-n dhe Lute Credit

Banka Qendrore e Kosovës ka mbajtur sot një konferencë të jashtëzakonshme për media.

Aty është bërë e ditur se u janë revokuar regjistrimet dy institucioneve mikrofinanciare në Kosovë, shkruan lajmi.net.

Bëhet fjalë për “Monego”, dhe “Iute Credit”.

“Sot, duke u bazu në kompetencat që ka BQK, ka vendosur që të revokojë regjistrimin dhe të Iute Credit Kosova, dhe Monego”, është thënë në konferencën e jashtëzakonshme për media.