Fjalë Kyçe

Këto shenja të pashpjegueshme të komunikacionit mund t’i hasni vetëm në Kosovë

Këto shenja të pashpjegueshme të komunikacionit mund t’i hasni vetëm në Kosovë

Në Kosovë, ministrat e Infrastrukturës përgjatë mandateve të tyre janë krenuar gjithmonë për asfaltimin e rrugëve.

Aktualisht, nëpër gjithë territorin e vendit, e po ashtu edhe në viset rurale, shumica e rrugëve janë të asfaltuara, shkruan lajmi.net.

Ndonëse kjo ka ndodhur, shenjat e komunikacionit dhe vendosja e tyre përgjatë rrugëve lënë shumë për të dëshiruar.

Në Facebook janë postuar disa fotografi të shenjave të komunikacionit që i hasni vetëm në Kosovë.

Diku ka dy kufizime të shpejtësisë, diku ka vendkalime për këmbësor me bllokadë në autostradë e diku shenja që ndoshta as vetë instruktorët e autoshkollave nuk dijnë t’i shpjegojnë.

Ua përcjellim më poshtë fotografitë e publikuara nga Lek Shkodra: