Fjalë Kyçe

Një ujk frikëson banorët e Hanit të Elezit (Video)

Një ujk frikëson banorët e  Hanit të Elezit (Video)

Zonat rurale në vendin tonë, vazhdojnë të jenë të rrezikuara nga kafshët e egra, veçmas gjatë stinës së dimrit.Në fshatin Dimc të Hanit të Elezit vitin e kaluar një fëmijë 5 vjeçar është kafshuar nga një ujk, derisa banorët vazhdimisht ndjeheshin të kërcënuar dhe me frikë.

 Duket se ky vend nuk po ka qetësi nga ujqërit.

Prapë, mbrëmë kjo kafshë u shfaq në rrugët e fshatit Paldenicë, saktësisht tek vendi që banorët e njohur si çezma e Hetemit. Banorët kanë postuar një video në të cilën shihet ujku.

Ujku sërisht shfaqet në fshatin Paldenicë pamje e Ujkut saktesisht tek qeshma e Hetemit (Video)

Gepostet von Hani i Elezit am Sonntag, 8. Dezember 2019