Fjalë Kyçe

Uji në Kamenicë me erë të keqe, banorët në hall

Uji në Kamenicë me erë të keqe, banorët në hall

Banorët e Kamenicës që nga dita e djeshme janë pa furnizim me ujë të pijes

Kjo pasi që nga e enjtja qytetarët kanë vërejtur një erë të padurueshme të ujit.

Tashmë Komuna e Kamenicës ka vënë në dispozicion edhe një numër emergjent ku qytetarët  mund të thërrasin dhe të kërkojnë ujë për nevoja urgjente.