Fjalë Kyçe

Mos i injoroni këto simptoma , tregojn shumë për shëndetin!

Mos i injoroni këto simptoma , tregojn shumë për shëndetin!

Lodhja zakonisht ndjeket me ënjte të duarve dhe këmbëve. Nëse keni këto simptoma jeni duke vuajtur nga mungesa e kalciumit.

Njëra prej mineraleve më të rëndësishme për trupin tuaj është kalciumi.Po ashtu ky mineral, është edhe “mbushës” i energjisë për trupin tuaj dhe ky është gjëja kryesore që bënë që trupi jonë të lëvizë, raporton “Natural Soulution Magazine”.

Qelizat në trupin tonë janë ato të cilat përmbajnë më së shumti kalcium. Për këtë arsye edhe ndryshimi më i vogël i kalciumit në trupin tonë, mund të ketë një ndikim të madh në funksionimin e muskujve, nervave dhe zemrës tonë.

Këtu gjeni disa nga simptomat e mungesës së këtij minerali, nëse keni disa nga këto është mirë të konsultoheni me mjekë apo të filloni të hani ushqime me përmbajtje të këtij minerali.

Kapsllëk

Fryerje

Dhembje barku

Të vjella

Të përziera

Mpirje

Lodhe dhe dobësi në muskujt e këmbës ose krahve.

Rrahje të parregullta të zemrës

Presioni i ulët i gjakut që shkakton zbehje.