Fjalë Kyçe

Lola mahnitëse edhe në këtë stil

Lola mahnitëse edhe në këtë stil

Nëse dikush duket ta ketë emrin bukuri me kuptimin e plotë të fjalës është Lola Haradinaj.

Ajo hyn në listën më të ngushtë të grave të politikanëve, që cilësohet për sharmin dhe elegancën e saj, shkruan Kosovarja.

Vëmendje të madhe merr sa herë vjen me ndonjë paraqitje të re, ku me të postuar ndonjë gjë, pranon pëlqime dhe komente ndër më pozitivet.

Të gjithë presin me padurim fotografitë e saj, sepse të gjithë e dijnë se Lola di të godasë me paraqitjet e saj.

Meqë ndër vite ka arritur të krijojë stilin e saj, nuk e ka aspak problem të ndajë këtë gjë me të tjerët, ku edhe ofron si model se si duhet të jetë një femër perfekte.

Lola edhe kur vjen thjeshtë pëlqehet, e sidomos kur ka ndonjë stil të ri për të prezantuar, ashtu sikurse ky në vijim që do e shihni.