Fjalë Kyçe

Paralajmërim për përdoruesit e Apple, po iu rrezikohet llogaria bankare

Paralajmërim për përdoruesit e Apple, po iu rrezikohet llogaria bankare

Përdoruesit e Apple kanë rënë vikimit e një mashtrim që ka vjedhur qindra dollarë nga llogaritë e tyre.

Konsumatorët e shqetësuar në Zelandën e Re thanë për 1 News se kishin shuma të parave të marra nga llogaritë e tyre bankare, me pagesa që tregonin paratë u transferuan në ‘Apple Sydney’.

Pagesat nuk po i bëhen Apple dhe në të vërtetë dërgohen në hakerë që paraqiten në emër të kompanisë teknologjike.

Një klient i tha rrjetit të lajmeve se i ishin marrë 600 dollarë nga llogaria e saj.

Apple ka këshilla se si të shmangni mashtrimet në faqen e saj të internetit.